Despre site
 
Bine aţi venit pe acest site, unde puteţi găsi revista Catacombele Ortodoxiei a Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi din România, tipărită de Mânăstirea Adormirea Maicii Domnului din Bucureşti cu binecuvântarea P.S. Flavian Ilfoveanul.
 
Primul număr al revistei a apărut în aprilie 1999. Ea s-a născut, în principal, din dorinţa de a vorbi credincioşilor români despre ecumenism şi roadele apostaziei de la Ortodoxie, tratând, de asemenea, subiecte de actualitate precum clonarea, eutanasia, renaşterea păgânismului în societatea contemporană etc.
 

 

--------------------

 

Teme principale in site
 

Chestiunea calendarului

Teme - Chestiunea calendarului

 

Eutanasie. Donare de organe

Stiri 78 2

 

Creştinism şi islamism

Cugetari 71 2

 

Homosexualitatea în lume

Dogma 45-1

 

--------------------

Cărţi legate în piele
 

După ce au deprins meşteşugul legării şi îmbrăcării în piele a cărţilor, părinţii de la editura mânăstirii noastre oferă celor doritori cărţi legate în întregime în piele naturală. Puteţi găsi la editura noastră Ceasloave, Psaltiri şi alte cărţi de rugăciune, ca şi Sfânta Scriptură – retipărire fără nici o schimbare a ediţiei sinodale din 1914.

De asemenea, editura realizează legarea în piele a cărţilor la comandă. Pentru comenzi, vă rugăm să vă adresaţi editurii la adresa de mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau numărul de telefon 021 / 434.23.36.

Editura AMD - Carti legate in piele 1

Editura AMD - Carti legate in piele 2

Editura AMD - Carti legate in piele 3

Editura AMD - Carti legate in piele 4