Dogma sau doctrina nr. 48

Creierul este câmpul de luptă al viitorului. Energia direcţionată este în curs de a fi armată. Creierele indivizilor pot fi ţintite cu microunde[1]

de Peter Koenig

Global Research, 16 septembrie 2023

 

Neurologul DARPA[2] și șeful programului de studii de neuroetică de la Universitatea Georgetown, Washington DC, dr. James Giordano, care este de asemenea expert în arme, și-a început prezentarea la Academia Militară West Point spunând: „Creierul este și va fi câmpul de luptă al secolului XXI. Până aici a fost”.

Dr. Giordano vorbește despre modul în care energia direcţionată poate fi și este în curs de a fi armată. Creierele indivizilor pot fi ţintite cu microunde, tipul 5G și curând 6G, ale căror antene le vezi crescând ca ciupercile în întreaga lume.

Ei vă spun că acestea sunt pentru a vă face internetul și computerele și telefoanele inteligente tot mai sofisticate mai rapide, cu rază de comunicare mai mare, și pentru a ajuta la avansarea digitalizării.

Toate acestea pot fi adevărate într-o oarecare măsură, dar adevăratul motiv din spatele acestor turnuri cu microunde este să te ţintească PE TINE, individul.

De ce ? Din alte surse noi știm că cea de-a patra revoluție industrială este în plină implementare.

Klaus Schwab, eternul preşedinte al Forumului Economic Mondial (World Economic Forum, WEF), a publicat cartea sa, Configurarea celei de-a patra revoluţii industriale, încă din 2018.

În ea, el scrie despre teme atât de semnificative precum încorporarea valorilor în tehnologii, internetul lucrurilor, etica informaţiilor, inteligența artificială și robotică. și un capitol special despre alterarea ființei umane.

În acest capitol, Schwab abordează biotehnologii și neurotehnologii, transumanismul – tocmai știința despre care vorbea dr. Giordano în 2018 la Academia Militară West Point și care este în plină implementare.

Dacă asociem punctele, ne dăm seama că „creierul – câmpul de luptă al viitorului” este ACUM  și că am fost avertizați cu mult înainte. Potrivit dr. Giordano, știința neurotehnologiilor a început în urmă cu aproximativ 40 ani și el a făcut parte din ea cel puțin 35 ani. Prin urmare, avertismente au fost peste tot, până la cel mai recent prin Cea de-a patra revoluţie industrială a lui Klaus Schwab (aflată la vânzare pretutindeni).

Cultul Morții a dat din nou avertismente oamenilor, potrivit „regulilor” sale – cu mult înainte, deci ei ar putea avea succes.

De ce nu ținem niciodată seama de astfel de avertismente ?

Fiindcă nu credem în răul atât de încorporat în omenire ? Sau fiindcă nu vrem să părăsim „zona de confort”, viziunea noastră distopică a unei „lumi sigure” ? Ei știu asta. Și noi TREBUIE să distrugem acea graniță dintre confort și realitate. Dacă nu, suntem condamnați.

„Dacă ești vizat, practic nu poți face nimic”, spune William Binney, fost director tehnic și informator NSA[3].

Dacă vrei ca un demonstrant de frunte să nu mai demonstreze, îi ținteşti creierul cu unde ultrascurte.

Până acum noi îi cunoaștem ca 5G. Îi faci să fie deprimați, astfel că ei nu vor să mai demonstreze; îi faci să se sinucidă și problema este rezolvată. Faci aceasta de câte ori vrei şi creezi o ambianţă de depresie. Acestea sunt cuvinte parafrazate ale lui Barry Trower, fost specialist în microunde şi informator MI5.

Dl. Trower adaugă că microundele de nivel scăzut pot provoca tot felul de cancere și leucemii și detaliază în continuare că, în ultimii 40 ani, guvernul Marii Britanii, plus practic toate guvernele anglo-saxone, și-au mințit popoarele, pentru a proteja nu numai profiturile de vârf ale acestor „industrii ale morții”, dar probabil mai important pentru a nu divulga obiectivul malefic de supraveghere și sclavie totală pe care ei l-au plănuit.

Astăzi, noi vedem treptat ce aduce după sine acest „plan”.

Prin „telepatia electronică”, adaugă Trower, noi suntem capabili să monitorizăm creierul. Dacă la un moment dat, tehnologia prevedea că implanturi de cip minuscule, abia vizibile, erau necesare în creier pentru a putea accesa electronic gândirea indivizilor – de aici oxidul de grafen extrem de magnetic din multe din vaccinurile anti-COVID – aceasta ar putea să nu mai fie necesară.

Cu alte cuvinte, noi cu toţii suntem vulnerabili – vaccinaţi sau nevaccinaţi – la imixtiunea în funcţionarea minţii noastre prin acoperirea mondială a undelor scurte 5G. Și cel mai rău este că s-ar putea să nici nu observăm când ne ‘lovește’.

Manipulările minții pot lua multe forme. Una dintre ele este că oamenii aud voci din punct de vedere fizic[4] – nu că oamenii își imaginează voci, ci pot auzi fizic voci … poate fi orice, orice vrei să auzi, sau îți este frică să auzi, voci de îngeri sau voci de diavoli; pentru a repeta cuvintele neurologilor.

Este posibil ca această tehnologie să fi fost aplicată personalului Ambasadei SUA din Havana, raportată pentru prima oară de personalul Ambasadei SUA și Canadei din Havana, Cuba. Așa-numitul Sindrom Havana din 2016. Acesta poate fi un grup de simptome idiopatice experimentate în special în străinătate de oficialii guvernamentali și personalul militar american. Simptomele variază ca severitate de la durere și țiuit în urechi până la disfuncție cognitivă.

Sindromul Havana a fost raportat acum și de personalul Ambasadei SUA în China.

DARPA a încheiat câteva contracte în 2011/2012 cu Universitatea din California pentru ceea ce se numește „telepatie electronică”, pentru a putea monitoriza creierele oamenilor la distanță și pentru a determina ce gândesc aceștia.

În cadrul unui contract separat, universitatea urma să investigheze trimiterea de semnale către creierul unei persoane, trimițându-i pur şi simplu mesaje care spun ce trebuie să gândească și să facă. Aici este tehnologia astăzi.

Acest lucru ar putea fi folosit atât în ​​viața privată, cât și în viața profesională. Înseamnă că, deja astăzi, ei te-ar putea face să săvârşeşti fapte și să te comporți în orice fel ar dori. Ei te-ar putea face un ucigaş, un escroc sau doar un ascultător al ordinelor care pot urma.

Pentru a repeta: „Ceea ce trebuie să știți este că creierul este și va fi câmpul de luptă al secolului XXI”, spune dr. James Giordano, neurolog DARPA, în timpul prelegerii sale la Institutul de Război Modern din West Point.

Este important să ne aducem aminte [acest lucru], mai ales deoarece ar trebui să acordăm mai multă atenție mediului înconjurător, comportamentului oamenilor, ca cea pe care obişnuim să o avem. Putem deduce multe lecții. Astfel încât noi să putem continua şi să extindem câmpul de asociere a punctelor.

Tehnologia ar putea fi folosită pentru a vă determina să comiteți ucidere în masă. Sunt unele împuşcături în masă ,,bruşte şi neaşteptate” din şcoală şi din mall declanșate de astfel de mecanisme ?

Aceasta este o posibilitate distinctă, deoarece în cele mai multe cazuri trăgătorul nu este arestat și adus în fața justiției, ci ucis imediat la fața locului de către poliție, ca nu cumva el să-și poată aminti ce s-a întâmplat cu el și să divulge secretul în instanță, utilizarea de către Divizia de Investigare Specială şi a Narcoticelor (Narcotics and Special Investigation Division (NSID), parte din DARPA) a creierului ca un câmp de luptă. În cele mai multe cazuri, poliția spune doar că „acuzatul” era cunoscut de poliție, și/sau avea deja un dosar de poliție. Aceasta este pentru a te face să nu te gândești mai departe.

De ce o fac ei ? Ei, fiind „monştrii”, care nu pot fi numiți cu uşurinţă oameni.

Pentru a crea teroare, frică constantă, pentru a te ține încordat. Ca să te obișnuiești cu teroarea și violența, deoarece mai rău, mult mai rău urmează să vină, dacă fac după capul lor. Și noi doar consimţim, devenim deprimaţi şi pasivi, în loc să ne răzvrătim la unison şi căutând pacea, dar respingând cu putere stăpânirea a puţini asupra noastră, celor mulți.

În mod curios, cea de-a patra revoluție industrială nu oferă nici măcar un motiv valid pentru care toată digitalizarea, transumanismul, controlul total al omenirii sunt bune pentru omenire și pentru mama pământ; nici Marea Resetare, nici Agenda 2030 a ONU nu fac aceasta.

Trebuie să oprim acest abuz asupra omenirii, înrobirea umană în beneficiul a puţini. De exemplu, putem face aceasta, printre alte acțiuni, prin scoaterea din uz în mod colectiv și solidar a antenelor 5G/6G; prin îndepărtarea pe cât de mult posibil de vaccinuri, de medicaţia care alterează activitățile creierului vostru, care cauzează depresie și veselie extremă. Stați departe de medicaţia convenţională şi mai ales de antenele cu unde scurte.

Amintiți-vă, oamenii speriați sunt mai ușor manipulați. Și acesta este unul din scopurile finale, să te manipuleze potrivit voii lor.

Expertul DARPA, Giordano, care este de asemenea un om de știință proeminent în Departamentul de Sănătate și Servicii Umane al SUA – care vorbește de la sine – vorbește și despre tehnologii non-invazive, cum ar fi așa-numitul „program N3”, programul de narcotice, neurochirurgicale, neuromodulație.

„Ideea este de a pune electrozi de dimensiune minimă în creierul tău, pentru o intervenție minimă pentru a putea citi și scrie în funcția creierului. În timp real. De la distanță … influenţând în moduri care sunt cinetice și non-cinetice atitudinile, convingerile, gândurile, emoțiile, activitățile; uitați-vă la puterea și instrumentele pe care le oferă științele creierului”.

Acesta era nivelul științei în 2018, când dr. Giordano a ținut discursul său infam la West Point. Între timp, neuroștiința a făcut un salt înainte, astfel că implanturile nu mai sunt necesare.

Fostul specialist în microunde MI5, Barry Trower explică cum distrug ei un individ vizat. El spune: „Dacă vrei să provoci o boală psihiatrică specifică, vei ţinti întotdeauna cu fasciculul de microunde o glandă specifică, sau o parte specifică a creierului, sau un ochi, sau o inimă”. Și nu poți face nimic. „Dacă asta nu funcționează, ei pot oricând să trimită FBI-ul, să facă o fotografie, și apoi să te scoată în alte moduri”.

Comunitățile de informații, chiar cele din cadrul guvernelor, cu ajutorul instrumentelor lor de supraveghere asistate de algoritmi, devin atât de puternice încât evadează din granițele statului pentru care lucrează, devin independente, și controlează statul care ar trebui să le controleze.

Ne îndreptăm cu viteză vertiginoasă către un stat nazist-stasi pe care îl vedem venind, dar suntem incapabili să facem ceva împotriva lui, deoarece noi nu suntem conectaţi unul cu celălalt, suntem ţinuţi separaţi ca indivizi, cu micile noastre avantaje individuale și desfătări speciale – ţinându-ne în lese individuale, în mod intenţionat depărtaţi ca să nu ne unim cu alţii.

„Stasi” – pentru cei prea tineri ca să-şi aducă aminte – este un termen cotidian pentru a descrie Ministerul Securității Statului din Germania de Est.

Acest lucru afectează nu numai Statele Unite ale Americii, ci țările din întreaga lume, în special lumea occidentală, care intenționează încă să rămână Imperiul, ivindu-se o singură ordine mondială.

Aceasta se poate întâmpla doar cu (i) o populație redusă masiv, pentru a reduce rezistența; (ii) cu o populație speriată de moarte; și în cele din urmă, (iii) cu supraviețuitorii transformați în trans-umani ușor manipulabili.

Acesta este viitorul care ne așteaptă ?

Aşa arată cu siguranță, în special deoarece cei mai mulţi oameni, poate până la 99,999% dintre oameni, nu au nici o idee și sunt total vulnerabili, ca atare, cobai perfecți pentru experimentări, pentru a perfecționa „câmpul de luptă al creierului”, ca să spunem aşa.

Aceasta nu este o viață care merită trăită. Dar sinuciderea nu este răspunsul. Dimpotrivă, [răspunsul este] ieșirea din acest sistem diabolic, care este promovat pe faţă de Forumul Economic Mondial cu ,,Marea Resetare”; Organizaţia Mondială a Sănătăţii, cu vaccinul internațional bazat pe cod QR și înrobirea certificatului de călătorie; și Agenda 2030 a Națiunilor Unite, care poate fi citită la egalitate cu Marea Resetare.

Ceea ce ați putea crede cel mai puțin, ONU cu Agenda 2030 a sa, cu ținte și scopuri realmente identice cu Resetarea Forumului Economic Mondial, a încetat să fie ceea ce credem cu toții că este și să slujească scopului pentru care se presupune că a fost creată – susţinerea şi întărirea păcii mondiale.

Această sistare a rolului mediator al sistemului ONU a avut loc treptat, cu decenii în urmă. De fapt, încă din Limitele creşterii (1972) al Clubului de la Roma, când inspirat de frații Rockefeller, ONU avea să urmeze treptat agenda Limitelor creșterii, care avea de-a face cu depopularea masivă și schimbarea climatică.

O piatră de temelie a schimbării a fost prima Conferință a Națiunilor Unite pentru Mediu și Dezvoltare, cunoscută și sub numele de „Summit-ul pământului”, la Rio de Janeiro, Brazilia, în iunie 1992. De atunci încoace au urmat aproape în fiecare an infamele conferinţe COP (Conferinţa Părţilor) sponsorizate de ONU.

Ultima, COP27, a avut loc în noiembrie 2022 în Egipt. Repetarea an de an a Conferinţelor Părţilor este o metodă bine studiată de spălare a creierului la nivel de societate, manipulare à la Tavistock, a făcut minuni. Astăzi este greu să găsești pe cineva în rândul oamenilor obişnuiţi, care să nu creadă în schimbarea climatică provocată de om care emite dioxid de carbon. Indiferent ce dovezi contrare sunt produse.

Vânzarea ONU către o elită coruptă a făcut un pas vizibil și uriaș înainte odată cu începutul deceniului 2020, adică cu Agenda 2030 a ONU. Toate acestea trebuie să se adâncească mai întâi în creierul majorității oamenilor, înainte ca noi să putem măcar să începem să ne împotrivim şi să ne mişcăm în altă sferă. A fi LIBER este doar un drept, dacă noi îl apărăm și luptăm pentru el.

Acest articol este despre răspândirea acestor informații despre ,,creier ca următorul câmp de luptă, în curs”. Mulți vor găsi acest lucru atât de îndepărtat de matricea lor actuală de gândire, încât doar vor clătina din cap neîncrezător, sau numind astfel de fapte și știri „dezinformare”. Mulți dintre noi am fost acolo. Nu contează. Trebuie să continuăm ofensiva cu adevărul.

Sfera celor care încep să gândească pe cont propriu este în creștere; a celor care ajung la aceleași concluzii, că suntem înrobiți de o elită mică, dar puternică, iar dovada că este timpul să scăpăm de această înrobire este copleșitoare.

Într-adevăr, trebuie să luptăm cu toată vigoarea împotriva erei în care creierul nostru este următorul câmp de luptă.

Nu vrem câmpuri de luptă de nici un fel. Vrem PACE.

Articol apărut în ,,Catacombele Ortodoxiei”, nr. 150/noiembrie-decembrie 2023

 

[1] Sublinierile din text aparţin articolului original.

[2] DARPA înseamnă Agenţia pentru Proiecte de Cercetare Avansată în domeniul Apărării (Defense Advanced Research Projects Agency), un grup consultativ de experţi al Pentagonului.

[3] NSA este Agenția de Securitate Națională a SUA, una din cele 15 agenții de informații din SUA.

[4] A se vedea articolele noastre din trecut CONTROLUL MINŢII. Mărturii ale unor oameni cărora li s-au implantat cipuri fără voia lor şi CONTROLUL MINŢII. Minunata lume nouă de pe urmă.